TwitterLinkedIn

Referenties van onze klanten

Op deze referentie pagina van onze geheel nieuwe website  presenteren wij u enige van de spontane reacties 
op ons verzoek aan relaties om een bijdrage met hun mening te leveren.

Wij vinden het meer dan prachtig en zijn natuurlijk ook apetrots om in de start van ons 10-jarig jubileum jaar deze belevingen  over onze prestaties te mogen publiceren.
Het is de mening van relaties , die vrijwel allen vanaf onze start al tot onze over het algemeen langdurige relatiekring behoren.


Stratumse Apotheek

‘De lijnen kort en alles wordt uiterst correct en snel teruggekoppeld...’

"Sinds 2 jaar ontzorgt Adcodia de Stratumse Apotheek wat betreft de salarisadministratie. Wij zijn heel tevreden over de persoonlijke en vriendelijke bejegening door Adcodia. Verder zijn de lijnen kort en wordt alles uiterst correct en snel teruggekoppeld."

Mevrouw drs. A.M.C.M. Couteau
Stratumse Apotheek
 – EindhovenHuisartsen maatschap Tanthof

‘Een heel plezierig, ervaren bedrijf, met medewerkers die altijd adequaat helpen en ondersteunen ...’

Adcodia levert een prima product, helemaal ingericht op de wensen van huisartsen. Vanaf onze start zijn wij heel enthousiast en tevreden geweest over de begeleiding bij het gebruik van het programma Profit (AFAS).

Ikzelf had geen enkele ervaring met boekhouden, maar met de uitstekende ondersteuning door Eric Sijmons en zijn medewerkers, had ik alles snel onder de knie. Bij problemen stonden en staan zij altijd klaar voor hulp. Een groot voordeel is dat zij bij ons kunnen inbellen en dus even met je mee kunnen kijken.

Met de veranderingen momenteel met de banken, IBAN en SEPA, zijn wij uitstekend geholpen en verloopt alles zeer soepel. Onze overstap binnenkort naar MIRA voor huisartsen zien wij met vertrouwen tegemoet, zeker omdat in ons werk met Profit niets zal veranderen.

Kortom een heel plezierig, ervaren bedrijf, met medewerkers die altijd adequaat helpen en ondersteunen en waar nodig ook pro actief optreden.

Mevrouw J. Molenaar
Huisartsen maatschap Tanthof
 – Delft


Apotheek Geesterduin C.V.

‘Adcodia maakt het niet alleen makkelijker, maar ook leuker...’

“De persoonlijke benadering van Adcodia heeft er bij mij voor gezorgd dat ik administratieve werkzaamheden niet langer als een last ervaar, maar als een belangrijk en nuttig onderdeel van mijn apotheekvoering. Adcodia maakt het niet alleen makkelijker, maar ook leuker."

Drs. H.B. Muller
Apotheek Geesterduin C.V. – CastricumDuinrand Apotheek B.V.

‘Snel, eenvoudig en op ieder gewenst moment inzicht in de administratieve processen van de organisatie...’

"Met het aanbieden van ADJE heeft Adcodia bewezen continu bezig te zijn met het (door)ontwikkelen
van ICT tools om snel, eenvoudig en op ieder gewenst moment inzicht te krijgen in de administratieve processen van de organisatie."

Drs. M.A.J.M. Fischer
Duinrand Apotheek B.V. – 's Gravenhage


Apotheek Francken 

‘ADJE is een prima kereltje...’

"Ik ben aan de slag gegaan met jullie ADJE. Prima kereltje . . . .  ;) "

Drs. P.L.A. Fox
Apotheek Francken B.V. – 's Gravenhage