TwitterLinkedIn

Koppeling APRO AFAS Profit

 

Automatische koppeling tussen APRO en AFAS Profit

Om de administratieve last in de zorg te verminderen, slaan Promedico en Adcodia de handen ineen. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan een koppeling tussen APRO en AFAS. Dankzij deze koppeling kun je optimaal je omzet, debiteuren en ontvangsten verwerken in APRO waarna de verschillende gegevens automatisch in AFAS worden verwerkt. Met de koppeling worden de volgende gegevens automatisch verwerkt:

 

·         Alle klantmutaties, zoals: naam, adres en woonplaats

·         Toevoegen van bankgegevens

·         Omzetgegevens, pintransacties en contante ontvangsten

·         Ontvangsten van verkoopfacturen

·         Actuele openstaande debiteuren/vorderingen worden automatisch teruggekoppeld aan APRO
 

Daarnaast wordt het eenvoudiger om aanmaningen en herinneringen te sturen aan cliënten en kun je gemakkelijk en tijdig incasso opdrachten versturen vanuit AFAS. Naast dat de automatisering van deze handelingen jou veel tijd kan besparen, helpt dit ook invoerfouten voorkomen, doordat je de gegevens maar eenmalig hoeft in te voeren.

De configuratie

Adcodia stemt de configuratie met je af en zorgt ervoor dat alles gereed staat voor de automatische koppeling, zowel binnen AFAS als in APRO. Zo sluit je APRO data goed aan op de inrichting van je AFAS omgeving. Vervolgens zetten zij de historische data voor je over en ondersteunen ze je bij de inrichting van je administratie, denk aan het opschonen van stambestanden. Aanvullend daarop kan Adcodia zelfs de gehele administratie voor je uit handen nemen.

Adcodia en Promedico blijven innoveren om de administratieve last voor de zorg te verminderen voor onze zorgpartners.