TwitterLinkedIn

Administratie

Ons eigen consultancy product is basis en aanleiding geweest waarmee administratieve ondersteuning
voor alle processen in de zorgpraktijk momenteel een belangrijke pijler is van het aanbod van Adcodia.

De wettelijke verplichting tot het voeren van een deugdelijke financiële administratie is onze uitdaging
voor het realiseren van een veel breder informatiesysteem, waarmee vertrouwd beslissingen
kunnen worden genomen en de bedrijfsvoering optimaal wordt ondersteund.Consultancy

De tak van sport waar het zo’n 10 jaar geleden allemaal mee begon bij Adcodia. Toewijding voor automatisering en administratieve scholing gecombineerd met kennis van de apotheek resulteerden in een oplossing waarbij het doel zoveel als mogelijk gebruik te maken van de gegevens, zoals die al waren vastgelegd in het logistieke automatiseringsplatform van de dienstverlener. Met de ruggensteun van de programmatuur van AFAS Software werd de oplossing door de jaren heen beter en beter en verder uitgebouwd naar een meer dan bruikbaar product, dat veel breder toepasbaar bleek dan alleen bij farmaceutische zorgverleners.

Dienstverlening

Met de producten  administratie en consultancy  is vanuit ons eigen huis antwoord gegeven op vraag uit de markt.
Daar waar een leemte gevuld moest worden, zorgden wij voor invulling en voerden bij ons het werk uit,
waarvoor in de praktijk (even)
geen ruimte of mogelijkheid was.

En dat nu elke dag volledig wordt uitgevoerd in ons administratiekantoor. Door gebruik te maken van een  perfect uitgerust en ingericht automatiseringsplatform. Zodat uw gegevens altijd dichtbij te raadplegen zijn, waar u ook maar gevestigd bent.

Met bewezen kwaliteit door samenwerking met de Belastingdienst, die heeft geleid naar approval voor “Horizontaal Toezicht”.

Het eveneens accuraat verwerken van uw salarisadministratie conform uw CAO is bij Adcodia vanzelfsprekend.

Advisering

Deze specialisatie in de branche heeft door de jaren heen alle inhoud gegeven  aan de mogelijkheid vakkundig te adviseren, uiteraard gebaseerd op brede ervaring en door deze ervaring opgebouwde kennis. Het feit dat wij jaren geleden kozen uitsluitend te willen werken in eerstelijns zorgpraktijken, heeft ons natuurlijk alle gelegenheid gegeven ons steeds dieper in de branche te specialiseren. En daarbij leren we nog iedere dag! 

Ter ondersteuning gebruiken wij professionele rapportageproducten en –technieken met presentatie zowel in rapportvorm als in overzichtelijke “cockpits”